top of page

Vad kostar det?

Den absolut vanligaste frågan vi får från företagare. Inte så konstigt alls tycker vi. Som ekonomisk rådgivare vill vi att våra kunder är medvetna om sina intäkter och kostnader för att nå så bra lönsamhet som möjligt. Vi är därför glada för kunder som bryr sig om sin verksamhet och om oss som jobbar för dem.

Fast eller rörligt pris - du bestämmer!

Vi erbjuder våra kunder ett fast eller rörligt pris som bestäms utifrån varje kunds önskemål och behov. Oavsett om Du som kund väljer fast eller rörligt pris. Du vet vad du får och Du vet vad det kostar.

Är man intresserad av andra upplägg så löser vi det också - hos oss är det kunden som bestämmer och vi ska finna smarta lösningar. Vi rubbar dock aldrig på vår kvalitet i vårt arbete och det uppskattar våra kunder. Vi vill att kunden ska se oss som en investering snarare än en kostnad. För båda parter finns det allmänna villkor för branschen som är ett skydd för båda parter och för att du som kund ska veta att det är ett seriöst företag Du anlitar.

Vill du också bli kund hos AJ Controller men ännu inte är kund hos oss - vi väntar på att Du hör av dig.

Öppettider

Vid vissa tillfällen kan kontoret vara obemannat och låst vid vissa tider då vi är ute på kundbesök. Vi hoppas Du har överseende med det om Du besöker oss utan att ha bokat en tid.

Vi tar emot våra kunder efter varje kunds behov utifrån tidsbokning. För allra bästa service vänligen ring eller e-posta oss för att boka tid. Gå till sidan kontakta oss för kontaktuppgifter.

bottom of page