top of page

Bli rik och var mer ledig?

Vill du sälja ditt företag?

Vill du köpa ett företag?

Vill du ta in en ny partner i företaget?

Kontakta Anders på e-post:

Kontaktuppgifter.pdf (PDF — 38 KB)

Trollhättans modernaste Restaurang och Café med stora möjligheter att utvecklas

Centrala Trollhättans modernaste Restaurang med stora möjligheter att utvecklas och bli bästa restaurangen i staden. Här är en verksamhet som idag levererar hög kvalité på mat, professionell personal samt hög omsättning som är färdig att förvaltas för den erfarne. Med ett toppläge väl synligt med en stor inglasad uteservering med ca 80 platser som kan användas året runt. Möjligheterna för att öka omsättningen är stora med allt som händer inför framtiden där verksamheten bedrivs. Mer informations hos exitpartner enligt länken nedan:

https://www.exitpartner.se/foretag-till-salu/trollhattans-modernaste-restaurang-och-cafe-med-stora-mojligheter-att-utvecklas/

Personlig padelhall i Västra Götaland

Verksamheten är specialiserad på 4 banor inomhus och 2 nybyggda banor utomhus, omklädningsrum, lounge, shop samt personalytor. Möjligheterna att göra något bra med denna hall är oändliga.

Utöver en liten mysig och personlig hall på 4 banor inomhus finns 2 banor utomhus med möjlighet att skapa en riktig liten oas. Mer informations hos exitpartner enligt länken nedan:


https://www.exitpartner.se/foretag-till-salu/personlig-padelhall-i-vastra-gotaland/

Entreprenadföretag Golv och Kakel i tillväxt med stor butik - Trollhättan

Stabilt företag som har varit verksamt i drygt 17 år och är med sin välutbildade och kompetenta personal en av de ledande aktörerna på den lokala marknaden med ett mycket gott rykte och renommé.

Mer objekt är på ingående och snart kommer mer information.

bottom of page